Menu Premium

Minecraft: Story Mode – Episode 2 nu beschikbaar

Karim Shehata 27/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Enkele weken geleden verscheen de eerste episode van Telltale’s Minecraft: Story Mode. Meestal moeten we volgens Telltale-traditie een poosje wachten op de volgende episode, maar dat is in het geval van Minecraft: Story Mode blijkbaar niet het geval. De tweede episode is vanaf nu namelijk verkrijgbaar voor PC, Xbox 360 en Xbox One.

Naar verwachten zal Minecraft: Story Mode – Episode 2 vanaf morgen beschikbaar zijn op PlayStation 3 en PlayStation 4 in Europa. De release van deze episode mag verrassend genoemd worden, gezien Telltale’s episodes van games zoals gezegd meestal niet zo snel achter elkaar verschijnen. Kunnen we over enkele weken dan ook al de derde episode verwachten?

Minecraft: Story Mode is beschikbaar op PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii U, iOS en Android. Wanneer de tweede episode op de laatste drie genoemde platformen verschijnt, is nog niet bekend. Op 30 oktober verschijnt er overigens een fysieke versie van Minecraft: Story Mode, waar je de eerste episode op de disc zult vinden. De resterende vier episodes kun je dan vervolgens later downloaden.

Bron: Eurogamer

Minecraft: Story Mode - Episode 2 nu beschikbaar

Minecraft: Story Mode – Episode 2 nu beschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch