Menu Premium
Loading...

Minecraft – Doctor Who Skin Pack trailer

Karen Koch 03/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Minecraft zal voor bezoekers van Gamekings geen vreemd begrip zijn en Doctor Who doet als begrip daar niet voor onder. De Britse sci-fi serie is mateloos populair, zowel in thuisland als daarbuiten. Vandaar dat Xbox-versies van Minecraft vandaag met de eerste Doctor Who skin pack komen. Bekijk wie er allemaal in voorkomen in de Minecraft – Doctor Who Skin Pack trailer.

Het pakket bevat maar liefst 54 verschillende skins, waaronder natuurlijk de Doctor. Ook mede-tijdreizigers Clara, Amy en Rory zitten tussen de verschillende skins. Bovendien zijn het niet alleen de playable characters die zich een nieuw uiterlijk kunnen aanmeten, maar ook bad guys hebben een plekje onder deze 54 skins gekregen. De Silence uit de recentere seizoenen van de serie zit ertussen, maar ook de Weeping Angels zijn net zo eng als ooit. Deze niet al te vriendelijke levende standbeelden verplaatsen zich namelijk elke keer wanneer je ze niet direct aankijkt.

Doctor Who is natuurlijk niet compleet zonder Daleks. De veelvuldig gekleurde beestjes die een obsessie hebben om alles uit te roeien, komen zo intimiderend mogelijk uit portals aanzetten. Het blijft wel Minecraft, dus of het echt een eng gevoel geeft… Misschien niet, maar het is wel een leuke extra voor de fans van zowel Minecraft als Doctor Who! De skin pack is vanaf nu beschikbaar voor de Xbox-versies van Minecraft.
Minecraft - Doctor Who Skin Pack trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch