Menu Premium

Minecraft Christmas update gespot in een nieuw screenshot

Gamekings Redactie 17/12/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is een Minecraft Christmas update gespot in een nieuw screenshot. Laat het aan PC-eigenaren over om kadootjes niet netjes tot Kerst onder de boom te laten liggen, want bij Reddit hebben ze de verpakking er al afgetrokken. Met een simpele Minecraft update is er een nieuwe skin toegevoegd die op 25 december je storage chests omtovert in feestelijke presentjes. Waar de community echter al snel achter kwam was dat met een simpele aanpassing van de systeemklok naar eerste Kerstdag, de verrassing al eerder ontsloten kan worden in de game. Aanvankelijk waren er ook ski’s ontdekt, maar volgens de laatste geruchten zijn die door Mojang geschrapt doordat ze wat tegenvielen voor de ontwikkelaars.

Op het blog van Xbox Live Arcade waren eerder ook al screenshots gepubliceerd van de Festive Skin Pack, een vergelijkbaar maar ogenschijnlijk uitgebreider pakket voor Minecraft op de console. Het is waarschijnlijk dat deze pack voor een kleine prijs wordt aangeboden op de Xbox LIVE Marketplace.

Zo probeert Mojang een bescheiden bijdrage te leveren aan de sfeervolle feestvreugde in deze donkere dagen, door ook je virtuele wereld wat op te fleuren. Kerstmis lijkt ons niet echt de tijd om daar veel tijd in door te brengen, maar voor sommigen onder jullie zal het verblijf daar wellicht voor even een bevrijdende ontsnapping zijn aan vermoeiende en veel te vrolijke familieleden.

Eén ding lijkt duidelijk, nergens zul je ontsnappen aan de visuele herinneringen dat de periode met alle verplichte familiedinertjes en opgelegde gezelligheid is aangebroken. Ho Ho Ho, bedankt Mojang!

Minecraft Christmas update gespot in een nieuw screenshot

Minecraft Christmas update gespot in een nieuw screenshot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch