Menu Premium
Loading...

Mighty No. 9 E3 2014 Trailer

Lisette Atsma 12/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De nieuwe game van Mega Man’s spirituele vader mag heel veel weg hebben van de Capcom game, maar deelt hier niets mee behalve het genre, aldus maker Keiji Inafune. Nouja, dat en het developer team dan, vele van de namen die bezig zijn met de nieuwe side-scrolling game hebben namelijk ook meegewerkt aan één of meerdere Mega Man-titels. Hoe zeer de game geïnspireerd is door de Mega Man series is goed te zien in de Mighty No. 9 E3 2014 trailer.

De protagonist van Mighty No. 9 heet Beck. Hij is de negende in een productie van krachtige robots. Hij werd altijd gezien als de zwakste van het team, maar tijdens een cyberterror-aanval is hij de enige die niet geïnfecteerd raakt met een computervirus, dat de andere acht veranderd in killer robots. In de game moet je jezelf een weg door de levels vechten naar de eindbaas, een van de andere Mighty nummbers.

De gehele game is gefinancierd met behulp van een succesvolle Kickstarter campagne. Blijkbaar zijn er genoeg Mega Man fans die niet kunnen wachten op een nieuwe game van Keiji Inafune. Dankzij het kickstarter succes, kunnen we binnenkort op nagenoeg alle current- en next-gen consoles spelen, net als de handhelds en op de PC.

nieuws_20140612Mighty

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch