Menu Premium

Microsoft kondigt nieuwe expansion aan voor Age of Empires II HD

Karim Shehata 09/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Microsoft gaf niet zo lang geleden aan echt actie te willen steken in de PC als game-platform. Het bedrijf beseft zelf dat het de PC heeft verwaarloosd en zich eigenlijk alleen heeft gefocust op Xbox wat betreft gaming. Of de volgende aankondiging iets met deze tactiek te maken heeft, is onbekend. In ieder geval is duidelijk geworden dat Microsoft bezig is met een nieuwe expansion voor Age of Empires II HD Edition.

De HD-versie van het razend populaire Age of Empires II verscheen in 2013 en werd wisselend ontvangen. Toch zijn er een hoop gamers die de game spelen en de game heeft inmiddels ook binnen de eSports scene z’n eigen plekje veroverd. Nu probeert Microsoft samen met ontwikkelaar Skybox de game dus fris te houden in 2015 door middel van een nieuwe expansion. Alhoewel het uitbreidingspakket voorlopig nog naamloos door het leven gaat, weten we wel dat de uitbreiding nieuwe beschavingen, campaigns en spelmodi zal gaan bevatten.

Hier blijft het echter niet bij, want update 3.9 is zelfs vandaag al verschijnen voor Age of Empires II HD Edition. In deze update zijn vooral verschillende problemen opgelost waar Age of Empires II-spelers tegen aanliepen. Daarnaast zal Microsoft in een later stadium betere Steam Workshop-ondersteuning gaan bieden voor de game, terwijl er ook wordt gewerkt aan verbeteringen aan de multiplayer van Age of Empires II HD Edition.

Duidelijk is dat Age of Empires II-spelers vandaag een klein feestje kunnen vieren. Er komt een nieuwe uitbreiding en daarnaast is Microsoft bezig van alles aan de game beter te maken. Onduidelijk is voorlopig nog wanneer de uitbreiding verschijnt, maar de expansion zou dit jaar nog moeten verschijnen voor Age of Empires II HD Edition.

Bron: Microsoft (Steam)

Microsoft kondigt nieuwe expansion aan voor Age of Empires II HD

Microsoft kondigt nieuwe expansion aan voor Age of Empires II HD

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch