Menu Premium

Microsoft kondigt 1TB Rise of the Tomb Raider Xbox One bundel aan

Karim Shehata 28/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eind dit jaar zullen er ongetwijfeld een hele hoop consoles verkocht worden, want dit jaar belooft deze generatie consoles pas echt los te barsten. De aantrekkelijke bundels zullen je waarschijnlijk om de oren vliegen en Microsoft heeft vandaag besloten om er alvast één aan te kondigen. Het bedrijf heeft zojuist namelijk de 1TB Rise of the Tomb Raider Xbox One bundel aangekondigd.

De Rise of the Tomb Raider-bundel zal een Xbox One met 1TB aan opslag bevatten, een downloadcode van de game en de Tactical Survivor Content Pack, welke een nieuwe weapon skin en outfit voor Lara Croft bevat. Daarnaast zal de bundel een downloadcode bevatten van Tomb Raider: Definitive Edition, zodat spelers beide games sinds de reboot van de franchise kunnen spelen op deze 1TB Xbox One.

Rise of the Tomb Raider verschijnt, samen met deze bundel, op 13 november. De game zelf verschijnt op die datum voor Xbox 360 en Xbox One, om vervolgens begin volgend jaar te verschijnen voor de PC. Eind 2016 zal de game tenslotte naar de PlayStation 4 komen. Ga jij Rise of the Tomb Raider en wellicht zelfs deze bundel checken? Laat het ons weten in de comments!

Microsoft kondigt 1TB Rise of the Tomb Raider Xbox One bundel aan

Microsoft kondigt 1TB Rise of the Tomb Raider Xbox One bundel aan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch