Menu Premium
Loading...

Michel Ancel onthult WiLD voor de PlayStation 4

Gamekings Redactie 12/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als uitsmijter op de persconferentie van Sony kwam Michel Ancel het podium op. Michel Ancel onthult WiLD voor de PlayStation 4 en laat daarmee de eerste game zien met zijn eigen nieuwe studio Wild Sheep. De game is een online survival game waar je zowel met een mens als een dier kan spelen.

De naam Michel Ancel zegt je misschien niet veel, maar de man heeft al legendarische games op zijn naam staan. Hij is namelijk de maker van Rayman en Beyond Good And Evil, en was dus een grote naam bij Ubisoft. Een tijdje geleden werd bekend dat hij zijn eigen studio Wild Sheep was begonnen en dit is het eerste project uit hun keuken. Alhoewel we niet superveel te zien kregen, zag het er goed uit. De game is een online fantasy survival game die zich 10.000 jaar geleden afspeelt, de tijd dat mens en natuur nog één waren. Je kunt met mens en dier spelen, en er was zelfs een groep te zien waar een skelet in liep. Het is afwachten hoe de gameplay gaat verschillen tussen die opties, als deze al gaat verschillen.

WiLD heeft grote namen om tegen op te boksen in Rayman en Beyond Good And Evil, maar een goede eerste indruk is er al. De min of meer cartoony stijl van de mensen en fantasy wereld vol met dieren lijkt goed te werken. Nu is het alleen nog afwachten tot we gameplaybeelden te zien krijgen.

Michel Ancel onthult WiLD voor de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch