Menu Premium
Loading...

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain E3 2014 Trailer

Karim Shehata 10/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De momenten waarop er een nieuwe Metal Gear Solid-game wordt getoond op de E3, zijn altijd goud waard. De franchise is ook niet voor niets bekend bij zoveel gamers, want vooral in de gloriedagen van de PlayStation en PlayStation 2 was Metal Gear een erg grote naam. Binnenkort komt er, na het erg korte Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, een volwaardig deel uit binnen de franchise en deze werd gisteren getoond op de Sony persconferentie in de vorm van de Metal Gear Solid V: The Phantom Pain E3 2014 Trailer.

Sony heeft overigens niet meer het alleenrecht op de Metal Gear-franchise, want alhoewel de game werd getoond bij de E3 persconferentie van het Japanse bedrijf, verschijnt de game ook op de Xbox 360 en de Xbox One. Sony hoeft zich echter niet erg druk te maken, want Metal Gear Solid V: The Phantom Pain verschijnt natuurlijk ook gewoon op de PlayStation 4 en de PlayStation 3. Deze redelijk langdurende trailer wordt begeleid door bijpassende muziek en naast wat mooie shots, zien we ook wat gevechten en actiebeelden. Hideo Kojima’s FOX Engine lijkt in ieder geval goed tot zijn recht te komen met deze game, want de game ziet er in deze trailer goed uit.

Onduidelijk is voorlopig nog wanneer Metal Gear Solid V: The Phantom Pain komt te verschijnen. In de tussentijd kunnen we onszelf in ieder geval warm houden voor deze game met Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, maar natuurlijk ook met de Metal Gear Solid V: The Phantom Pain E3 2014 Trailer, die zeker het checken waard is!

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain E3 2014 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch