Menu Premium
Loading...

Meer grind werk voor Tony Hawk’s Pro Skater HD

Gamekings Redactie 09/03/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog meer grind materiaal voor Tony Hawk’s Pro Skater HD. De levels van Tony Hawk’s Pro Skater 3 en 4 verschijnen waarschijnlijk als DLC voor deze dikke HD versie.

In een interview op de GDC in San Francisco, spreekt de Birdman lovend over de voordelen die een digitale release met zich meebrengt. Tony ziet de HD game als een basis en is enthousiast over de mogelijkheid om deze uit te breiden door middel van DLC. Dit betekent meer levels, meer skaters en gewoon meer sicke content. Tony Hawk’s Pro Staker HD is geen directe remake van de eerste game, maar bevat een mix van levels en skaters uit de eerste twee releases van de serie.

Wacht alleen nog heel even voordat je van blijdschap ollies gaat maken. Activision ziet gelukkig geen grenzen aan het project en staat open voor extra DLC, maaaaaar ze willen eerst even zien hoe de game ontvangen wordt voordat ze verder gaan aan bouwen aan DLC van Tony Hawk’s Pro Skater 3 en 4.

Mijn über-grind plek, het Airport level uit de Tony Hawk’s Pro Skater 3, laat dus nog even op zich wachten. Welke DLC levels zou jij terug willen zien in Tony Hawk’s Pro Skater HD?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch