Menu Premium
Loading...

Meat The Flockers Trailer

Karim Shehata 28/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Team 17 is al sinds jaar en dag bezig met de Worms-franchise. In 1995 verscheen de eerste Worms-game, terwijl in 2013 de voorlopig laatste game verscheen in deze franchise. De ontwikkelaar is dus al een aardig tijdje bezig met deze franchise, maar werkt nu aan iets nieuws. Deze game heet Flockers en is vorige maand aangekondigd door de ontwikkelaar. Nu komen we meer te weten over deze game, onder meer door middel van de Meat The Flockers Trailer.

In de trailer is goed te zien dat Team 17 de wormen voorlopig heeft ingewisseld voor schapen. Alhoewel de trailer in het begin onschuldig lijkt te zijn, zit je al snel te kijken naar geplette en bebloede schapen. De schapen worden dus niet allemaal heel gehouden en gaan hele gestoorde en gevaarlijke avonturen beleven in deze game. De bedoeling is dat jij als speler een horde aan schapen weet te leiden naar een bepaalde plek, zonder dat de dieren dingen als bijvoorbeeld zagen raken. Wanneer de schapen wel tegen een dodelijk wapen aanlopen, gaan de dieren vanzelfsprekend dood en dat is goed te zien door middel van een bloedbad. De bedoeling is natuurlijk dat je de schapen allemaal heel houdt.

Voorlopig is het onbekend wanneer de game officieel verschijnt, maar in het tweede kwartaal van dit jaar verschijnt Flockers wel op Steam Early Access. Hierdoor is de game misschien dus al snel te spelen voor de liefhebber, want vanaf 1 april kunnen we zeggen dat we in het tweede kwartaal van 2014 leven. Team 17 heeft overigens nog geen officiële releasedatum bekendgemaakt, waardoor we het voorlopig nog even moeten doen met de Meat The Flockers Trailer. Let in de trailer trouwens vooral op het einde, want daar staat in plaats van een disclaimer een vreselijk brute tekst. Wil je deze zien? Dan moet je niet langer naar deze tekst staren, maar gewoon de Meat The Flockers Trailer checken.

Meat The Flockers Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch