Menu Premium
Loading...

Mario Party: Island Tour Teaser Trailer

Karim Shehata 01/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is binnenkort tijd voor een feestje! De Mario Party-franchise maakt namelijk zijn weg naar de Nintendo 3DS, wat opzichzelfstaand natuurlijk al een feestje waard is. Niet alleen op de consoles van Nintendo, maar dus ook op de handhelds kunnen er straks rare variaties gespeeld worden van de bekendste bordspellen. Hoe dit in z’n werk zal gaan op de Nintendo 3DS, zie je onder meer in de Mario Party: Island Tour Teaser Trailer.

Niet alleen blijkt het dus de hoogste tijd voor een feestje, maar ook voor een vakantie. Mario, Luigi, Toad, Peach en alle overige personages die onlosmakelijk vastzitten aan Mario en alle bijbehorende series van de Italiaanse loodgieter, gaan nu namelijk ook nog eens op een welverdiende vakantie. Dit staat natuurlijk parallel aan het feit dat de Nintendo 3DS een mobiel apparaat is, waardoor je natuurlijk ook zelf kunt besluiten op vakantie te gaan en deze game daar te gaan spelen.

Of het hele Mario Party-element wat de game definieert, vanzelfsprekend het party-gedeelte, goed tot zijn recht gaat komen op de handheld van Nintendo, is natuurlijk nog maar de vraag. Gewend zijn we namelijk van deze franchise dat we met z’n allen op de bank deze hilarische game zitten te spelen. Met een handheld speel je al gauw je games alleen en wanneer je deze game al van plan bent in de multiplayer te gaan checken, moeten deze mensen ook nog eens beschikken over een Nintendo 3DS.

Voorlopig hoeven wij ons in Europa echter nog helemaal niet druk te maken over dit soort aspecten van de game. Hoewel Mario Party: Island Tour op 22 november verschijnt in Amerika, is er tot nog toe nog geen Europese datum bekend voor deze game. Het enige wat we met zekerheid kunnen stellen, is dat er in 2014 pas in Nederland een feestje gevierd kan worden op de Nintendo 3DS. Tot die tijd kun je natuurlijk altijd de Mario Party: Island Tour Teaser Trailer checken.
Mario Party: Island Tour Teaser Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch