Menu Premium
Loading...

No Man’s Sky aangekondigd door Hello Games

Gamekings Redactie 08/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hello Games, de makers van Joe Danger, laten hun gezicht ook even zien tijdens de VGX Awards en komen met een verrassing. Een verrassing die voor de ontdekkers onder ons meer dan positief is. Met vier man is de studio erin geslaagd om een prachtig universum voor je in elkaar te knutselen, waarin je helemaal los kunt gaan. Zojuist is No Man’s Sky aangekondigd door Hello Games.

De aankondiging ging gepaard met een gameplaytrailer. Hierin was te zien hoe jij de diepe oceaan van een van de duizenden planeten in de game onveilig kunt maken. Als speler vervolg je je pad over land en er komen ufo’s overvliegen. Ook jij bent in het bezit van zo’n ongeïdentificeerd vliegend object en vertrekt ook maar eens. De game is volledig in first-person.

In de ruimte zie je van alles en nog wat. Je ziet vooral sterren, nogal logisch. Het leuke aan de sterren is dat het allemaal zonnen zijn waar op hun beurt weer planeten omheen draaien. Elke planeet is te bezoeken en er is dus heel wat te ontdekken. Wat je doel in die grote science-fiction speeltuin is, is nog niet helemaal duidelijk. Volgens de ontwikkelaar is er tenminste genoeg te doen.

De game verschijnt op de next-gen consoles, wat ook wel nodig is, aangezien er een enorme rekenkracht nodig is voor zo’n enorm universum. Een releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar er volgt vast nog een hoop nieuws rondom deze waarschijnlijk speciale game.

No Man's Sky aangekondigd door Hello Games

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch