Menu Premium
Loading...

Luigi’s Mansion 2 Teaser Trailer

Gamekings Redactie 05/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een paar weken geleden presenteerde Nintendo de Nintendo Direct presentatie over de Nintendo 3DS. Hieruit kwam naar voren dat Nintendo dit jaar veel voor je in petto heeft met Luigi in de hoofdrol. “The year of Luigi”, zoals Satoru Iwata het jaar 2013 noemde. Zo kunnen wij in maart Luigi’s Mansion 2 verwachten. We werden al getrakteerd op wat beelden tijdens Nintendo Direct, maar nu komt Nintendo naar buiten met de Luigi’s Mansion 2 Teaser Trailer.

Eindelijk is het dan tijd voor Mario’s groene tweeling broer om te shinen in de spotlights. De loodgieter laat zijn plee ontstopper liggen en pakt zijn Poltergust 5000 stofzuiger om allerlei soorten spoken en geesten op te zuigen als een ware Ghost Buster. Professor E. Gadd, bekend uit het eerste deel, teleporteert Luigi van het ene Spookhuis naar het andere, vijf stuks in totaal. Door steeds verder het huis in te gaan op zoek naar spoken, ontdekt Luigi steeds meer geheimen en schatten.

Voor zover bekend, weten we dat deze versie van Luigi’s Mansion meer puzzels gaat bevatten dan zijn voorganger en verder weten we dat King Boo ook van de partij is. In welke hoedanigheid is niet helemaal duidelijk, wel weten we dat Toad Luigi bij zal staan om een aantal puzzels op te lossen.

Vanaf 28 maart verschijnt de game en begint ‘The Year of Luigi’ echt. Veel titels met onze groene vriend gaan nog volgen, maar deze trailer belooft een leuk avontuur in de wondere wereld van Mario en zijn broer.

Luigi's Mansion 2 Teaser Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch