Menu Premium
Loading...

Lost Planet 3 Monologue Trailer

Gamekings Redactie 09/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Overleven is meer dan in leven blijven volgens de hoofdrolspeler van Lost Planet 3. Als we hem moeten geloven, komt er veel meer bij kijken dan alleen ervoor zorgen dat je de volgende dag haalt. Wat komt er dan nog meer bij kijken? Laat de man die door het virtuele leven gaat als Jim Peyton het je maar vertellen in de ijskoude Lost Planet 3 Monologue Trailer.

We zijn ondertussen beland bij deel drie in de Lost Planet-serie. Terwijl het een logische verwachting is dat het een direct vervolg is op Lost Planet 2, hebben ze ervoor gekozen om er een prequel van te maken. De game speelt zich namelijk mijlenver vóór het eerste deel af, op de planeet E.D.N. III. Het is letterlijk ijskoud in Lost Planet 3. Waar het in het tweede deel nog tropisch warm was, lever je het behaaglijke gevoel in voor sneeuwstormen en ijspegels. Lost Planet 3 geeft meer duidelijkheid in wat er afspeelde in Lost Planet 1. We volgen het verhaal van Jim Peyton, een kolonist onder contract van Neo-Venus Construction, oftewel NEVEC. We kennen NEVEC natuurlijk als de partij die in Lost Planet 1 al van plan is een kolonie te stichten op E.D.N. III en de planeet wil gebruiken als bron voor mineralen. Waar je daar nog in de huid van Wayne Holden kroop om daar een stokje voor te steken, zie je in Lost Planet 3 hoe het er van de andere kant aan toe ging.

Het is dan ook te zien dat het op E.D.N. III zacht gezegd niet prettig is. Vooral de hoeveelheid aan sneeuw en kou maakt het zwaar. Neem een kijkje in het leven van Jim Peyton en laat hem je vertellen hoe het is op de gure planeet waar hij met tegenzin moet rondwandelen. Vanaf 30 augustus kun je zelf je eerste stappen zetten op E.D.N. III, want dan verschijnt de game voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360.

Lost Planet 3 Monologue Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch