Menu Premium

LocoCycle komt mogelijk ook naar de PC

Gamekings Redactie 09/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Xbox One-game LocoCycle komt mogelijk ook naar de PC en Xbox 360. Dat blijkt uit een recente ontdekking op de website van de Duitse organisatie USK, die games van leeftijdskwalificaties voorziet.

LocoCycle is een game van Twisted Pixel, bekend van titels als Comic Jumper, The Maw en de Kinect game The Gunstringer. De ontdekking werd gedaan en gepubliceerd door Twitter-gebruiker “@lifelower”, een zogenaamde Xbox Marketplace Watchdog. Dat heeft dus weinig met de Ubisoft-game te maken, maar is iemand die plat gezegd de hele dag nieuwtjes en geruchten rondom games voor de Xbox Marketplace in de gaten houdt. En deze nieuwtjes worden via, in dit geval Twitter, met de rest van de wereld gedeeld. De USK is een redelijk betrouwbare bron, recentelijk werd via onze oosterburen al bekend dat Injustice God’s Among Us ook naar de PlayStation Vita komt.

LocoCycle is een arcade motorrace-game met een motor in de hoofdrol die a la Knight Rider zelfstandig kan handelen en praten, en waar je als bestuurder al rijdende allerlei slapstick-achtige stunts mee gaat uithalen. Vooralsnog lijkt het dus niet een game waar je nou direct de Xbox One voor in huis gaat halen, en als @lifelower en de USK gelijk hebben, hoeft dat dus straks ook helemaal niet. Of zal de Xbox One-versie dan misschien nog wel exclusieve features krijgen?

De game is wereldwijd verkrijgbaar vanaf 22 november via de Xbox Live Marketplace, vooralsnog dus alleen voor Xbox One.

LocoCycle komt mogelijk ook naar de PC

LocoCycle komt mogelijk ook naar de PC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch