Menu Premium

Life is Strange update verbetert lip-sync

Karim Shehata 22/01/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Life is Strange is een game die vorig jaar in verschillende delen verscheen. Veel mensen waren hooked op deze game, gezien de story-telling van een ongekend hoog niveau was volgens veel critici. Echter haalde één ding je wellicht uit de ervaring: de lip-sync issues waar de game mee kampte. Nu is dit echter verbeterd, middels een nieuwe patch!

De patch verscheen eerder deze week al, maar onduidelijk was wat de patch precies met zich mee bracht. Square Enix heeft hier nu duidelijkheid over verschaft, waardoor we weten dat de lip-sync verbeterd hoort te zijn in de game. Eerder vertelde ontwikkelaar Dontnod Entertainment dat het lastig zou worden deze problemen op te lossen voordat het tweede seizoen van Life is Strange zou verschijnen, maar de ontwikkelaar is hier wellicht toch eerder in geslaagd middels deze patch.

Ook wil Square Enix van de gelegenheid gebruik maken om je te vertellen dat Life is Strange nu ook in de winkel te verkrijgen is. Wanneer je alle episodes van de game dus hebt gemist, kun je ze nu in één keer aanschaffen. Heb jij Life is Strange gespeeld, of ga je ‘m nu in de winkel halen? Laat het ons weten in de comments, maar hou de spoilers voor je!

Bron: Eurogamer

Life is Strange update verbetert lip-sync

Life is Strange update verbetert lip-sync

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch