Menu Premium
Loading...

Life is Strange Episode 4 verschijnt 28 juli

Gamekings Redactie 23/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Life is Strange Episode 4 zal op 28 juli verschijnen, dat maakte developer Dontnod bekend. Van de serie zijn inmiddels al meer dan een miljoen stuks verkocht, en de studio hoopt dan ook dat een tweede seizoen van de Life is Strange-serie tot de mogelijkheden behoort.

In Episode 4 zal hoofdpersonage Max meer te weten komen over het hoe en wat achter de verdwijning van Rachel Amber. Ook zal ze zich realiseren dat keuzes uit het verleden je in de toekomst in kunnen halen, plus dat tijd zeker niet alle wonden heelt. Haar onderzoek zal uiteindelijk lijden tot de ontdekking van de Dark Room.

Met de verkoopcijfers in het achterhoofd heeft de studio genoeg vertrouwen in een tweede seizoen van de serie. Deze zou dan, als het aan de ontwikkelaars ligt, een compleet nieuwe cast bevatten. Of deze er ook daadwerkelijk komt is nog even afwachten. Dontnod is nu nog druk bezig met het afmaken van episode 4 en 5.

Life is Strange Episode 4 zal net als de eerdere hoofdstukken verschijnen op de PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en de PC. Nog maar een weekje wachten en dan kan je verder met dit avontuur!

nieuws20150723_LifeisStrangeE4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch