Menu Premium

Life is Strange Episode 3 verschijnt 19 mei

Karen Koch 13/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Life is Strange is een episodische game van ontwikkelaar Dontnod, die we ook al kennen van Remember Me. De eerste twee hoofdstukken uit dit verhaal zijn al geschreven, of nou ja, gespeeld, maar ook episode 3 komt eraan. Dat gebeurt deze maand nog, want Life is Strange Episode 3 verschijnt 19 mei.

In de eerste twee episodes van de game zijn we bekend geworden met de belangrijkste personages en de wereld waarin ze leven. Als gamer neem jij de rol aan van Max, een meisje dat erachter komt dat ze freaky dingen kan moet met de tijd. Terugspoelen, gebeurtenissen veranderen, alles is mogelijk. Qua gameplay betekent dit natuurlijk puzzels, puzzels en niet te vergeten… Puzzels! In het derde deel van de game moeten Max en Chloe onder andere na zonsondergang inbreken bij Blackwell Academy om het raadsel van de verdwijning van Rachel Amber op te lossen.

Life is Strange Episode 3 verschijnt 19 mei voor alle platforms. Dit betekent dat je over een kleine week op je PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 of Xbox One verder kan met het avontuur van ontwikkelaar Dontnod.

Bron: VideoGamer

Life is Strange Episode 3 verschijnt 19 mei

Life is Strange Episode 3 verschijnt 19 mei

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch