Menu Premium

[UPDATE] Last-gen versie THPS5 toch beschikbaar in Europa

Gamekings Redactie 15/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: De onduidelijkheid rondom de last-gen versie van Tony Hawk’s Pro Skater 5 begint zich nu een beetje op te stapelen. Waar Activision gisteren nog zegt dat de skate-game nog niet in Europa verschijnt, duikt de game vandaag op op de Xbox 360 marketplace. De game is daar ook direct te downloaden, terwijl er nog geen Europees spoor is van een digitale PlayStation 3-versie. Mogelijk verschijnt deze morgen pas, gezien in Europa de PlayStation Store iedere woensdag geüpdatet wordt met nieuwe content. 

De kans bestaat dus dat Activision gisteren bedoelde dat de last-gen versie deze week niet fysiek in de winkels verschijnt. We wachten het af!

Origineel bericht:

Ondanks dat Tony Hawk Pro Skater 5 deze week in Amerika al beschikbaar is voor de last-gen consoles, moeten PlayStation 3 en Xbox 360-bezitters in Europa nog even wachten op de game die in september verscheen voor PlayStation 4 en Xbox One.

Activison stelt de release van deze versie daarmee dus nog even uit ten opzichte van de Amerikaanse release. Het is daarnaast nog niet duidelijk wanneer de game dan wel zal verschijnen. Gezien de game in de Verenigde Staten wel beschikbaar komt op de PlayStation Store, zouden mensen met een Amerikaans account de game technisch gezien in Europa wel kunnen spelen op de PlayStation 3.

De vraag is nu dus wanneer Tony Hawk’s Pro Skater 5 voor PlayStation 3 en Xbox 360 wél verschijnt in Europa. In de Verenigde Staten ligt de game net op tijd voor de feestdagen in de schappen, maar hier dus niet. Of de game dan in 2016 wel naar deze platformen komt in Europa, of dat Activision uiteindelijk besluit deze release helemaal over te slaan in ons continent, zal de tijd ons leren.

Bron: VideoGamer

Last-gen versie Tony Hawk's Pro Skater 5 komt nog niet naar Europa

Last-gen versie Tony Hawk’s Pro Skater 5 komt nog niet naar Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch