Menu Premium

Laatste episode van Arma 3: The East Wind verschijnt deze maand

Karim Shehata 11/03/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 12 september 2013 verscheen Arma 3 voor de PC. Veel fans van het oude Operation Flashpoint en de eerdere Arma-games sprongen een gat in de lucht, want de zeer realistische militaire simulatie is niet alleen een ijzersterke game, maar blijft ook leuk door de ondersteuning van Bohemia Interactive. Zo is de campaign-modus van de game verdeeld over drie episodes, waarvan de laatste nog moet verschijnen. Dit gaat overigens zeer binnenkort gebeuren, want de laatste episode van Arma 3: The East Wind verschijnt deze maand.

Dit heeft Bohemia Interactive zojuist bekendgemaakt. Na de twee episodes die al verschenen zijn en door het leven gaan als Survive en Adapt, komt deze maand dus nog de derde episode uit. Deze zal Win gaan heten. De nieuwe episode voor The East Wind zal overigens niet alleen het einde zijn van de campaign van de game, want ook ga je drie nieuwe voertuigen tegenkomen in de game. Onder meer de To-199 Neophron en de A-164 Wipeout worden toegevoegd door middel van de laatste episode voor Arma 3: The East Wind. Hierdoor kun je de laatste loodjes in de campaign dus doorkomen met deze gloednieuwe voertuigen.

Als klap op de vuurpijl zit er ook nog een opzichzelfstaande missie verpakt bij Arma 3: The East Wind – Episode 3. In deze missie maak je tevens kennis met een nieuw voertuig, welke een vlieguig gaat zijn waardoor je eind deze maand dus flink aan de slag kunt met de campaign van Arma 3. Een specifieke datum voor de DLC weten we nog niet, maar als de derde episode van The East Wind deze maand nog moet verschijnen, hoeven we hier waarschijnlijk niet lang meer op te wachten. Arma 3 verscheen vorig jaar exclusief op de PC.

Laatste episode van Arma 3: The East Wind verschijnt deze maand

Laatste episode van Arma 3: The East Wind verschijnt deze maand

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch