Menu Premium

Kojima wilde Silent Hills ontwikkelen met Cliff Bleszinski

Karim Shehata 15/02/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat Silent Hills, de game die indruk maakte middels de P.T.-demo, er niet meer komt, moge duidelijk zijn. De game is vorig jaar bruut geannuleerd door Konami en inmiddels werkt Hideo Kojima niet meer bij de Japanse uitgever. Toch komt er nu wel interessant nieuws naar buiten rondom de titel, namelijk dat Hideo Kojima Gears of War-ontwikkelaar Cliff Bleszinski heeft benaderd voor de ontwikkeling van de horror-game.

Dit meldt Cliff Bleszinski zelf op Twitter. “Ik voelde me vereerd, maar ik heb geweigerd. Ik hou niet van LA, ik hou van nieuwe IP’s en ik zou het verneuken,” aldus Bleszinski. Uiteindelijk zou Kojima de game met Guillermo Del Toro ontwikkelen, maar zoals gezegd is Silent Hills geannuleerd. Wel lijkt het erop dat de filmregisseur alsnog met Hideo Kojima een game gaat maken, gezien het brein achter Metal Gear Solid heeft aangegeven graag te willen samenwerken met de man.

Cliff Bleszinski had dus mogelijk met Kojima samen kunnen werken, ware het niet dat hij vriendelijk bedankt heeft en het project uiteindelijk het levenslicht nooit heeft gezien. Een horror-game met de nodige kettingzagen gaat voorlopig dus niet gebeuren…

Bron: Develop

Kojima wilde Silent Hills ontwikkelen met Cliff Bleszinski

Kojima wilde Silent Hills ontwikkelen met Cliff Bleszinski

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch