Menu Premium
Loading...

King’s Quest Chapter 3 vandaag beschikbaar, Chapter 1 gratis voor Xbox

Mark Hoogland 26/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sinds vorige zomer kunnen de adventure-liefhebbers onder ons herinneringen ophalen met King Graham, de protagonist in de oude King’s Quest-games uit de jaren tachtig en negentig. Vandaag verscheen het derde hoofdstuk in de reboot-saga van developer The Odd Gentleman, wat luister wordt bijgezet met bovenstaande launch trailer.

In dit nieuwste deel van de vijfdelige serie, Once Upon A Climb getiteld, belooft Graham zijn meest persoonlijke avontuur tot dusver aan te gaan – de zoektocht naar liefde. Het belooft een enorme klim te worden die hem naar grotere hoogten brengt, al liggen er uiteraard de nodige complicaties en wendingen in het verschiet. Zal het Graham lukken om in deze episode reeds het hart te veroveren van zijn toekomstige vrouw Valanice? De tijd zal het leren.

Mocht je overigens in het bezit zijn van een Xbox One of Xbox 360 en nog twijfelen of deze game jouw kopje thee is, dan hebben we goed nieuws: Chapter 1, A Knight to Remember, is vanaf vandaag gratis te scoren op deze consoles. Zo kun je zonder enig financieel risico checken of King’s Quest iets voor jou is.

King’s Quest Chapter 3: Once Upon A Climb is vanaf nu verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4 en PC.

2016_04_26_KingsQuestChapter3VandaagBeschikbaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch