Menu Premium

Kickstarter-campagne Sociable Soccer geannuleerd

Karim Shehata 26/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sensible Soccer was vroeger bij velen een geliefde franchise, maar bloedde richting het jaar 2007 langzaam dood. Nu probeert één van de originele ontwikkelaars, genaamd Jon Hare, de franchise terug te brengen onder de naam Sociable Soccer. Hiervoor had hij een Kickstarter-campagne gestart, maar de opbrengst hiervan was tot nog toe uiterst teleurstellend te noemen. Daarom is er ook besloten om deze campagne te annuleren.

Dit betekent echter niet dat de game, die in 2016 op PC en consoles moet verschijnen, er niet meer gaat komen. Alhoewel de Kickstarter-campagne was gestart om 300.000 pond op te halen, en daar maar ruim 30.000 pond van is opgehaald, zegt Jon Hare dat de ontwikkeling “op volle toeren” doorgaat. “Wanneer we dichter bij de release komen, vertellen we hoe we de game in de markt gaan zetten”, aldus Hare, die ook aangeeft dat er verschillende uitgevers geïnteresseerd zijn in het project. Om welke uitgevers het gaat, zegt hij er niet bij.

Op dit moment heeft Sociable Soccer een intern speelbare prototype. Zie jij het nog goed komen met deze game? Laat het ons weten in de comments!

Bron: VG24/7

Kickstarter-campagne Sociable Soccer geannuleerd

Kickstarter-campagne Sociable Soccer geannuleerd

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch