Menu Premium

Kaartverkoop Firstlook 2014 start vandaag om 18:00!

Gamekings Redactie 01/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Elk jaar zorgen we ervoor dat het dak eraf gaat in Utrecht. Dit jaar doen we daar natuurlijk een flinke schep bovenop met Gamekings Studio, maar dat betekent niet dat alle kaarten al verspeeld worden. Het kan namelijk nóg groter, nóg epischer en nog veel wreder. Je weet ondertussen al lang en breed waar ik het over heb: Firstlook 2014! En weet je wat? De kaartverkoop Firstlook 2014 start vandaag om 18.00!

Het lijkt bijna een onmogelijke taak om Firstlook keer op keer succesvol te laten verlopen en toch hebben alle voorgaande jaren laten zien dat het zeker kan. Dit jaar is het tijd voor de zevende editie, welke nog gruwelijker belooft te worden. Firstlook 2014 staat namelijk op de internationale game-event kalender, waardoor alle uitgevers en ontwikkelaars ook dit jaar héél graag hun games door jou willen laten checken. Twee dagen lang kun je helemaal los gaan op de nieuwste games, nog voordat ze in de winkels liggen.

Dat Firstlook zo wreed is, betekent wel dat je er snel bij moet zijn mocht je kaarten willen regelen. En dat kan dus vanaf vandaag! De altijd gewilde Early Access- (voorheen VIP) en Early Bird-kaarten zijn te verkrijgen op de website van Firstlook Event voor respectievelijk 25 en 10 euro. Het kan niet hard genoeg benadrukt worden: zorg ervoor dat je er snel bij bent, want de beschikbare kaarten zijn gering. Zet zaterdag en zondag 11 en 12 oktober maar alvast in de agenda, want we gaan knallen!

Heb jij je Firstlook 2014-kaarten straks gelijk al geregeld? Dan kun je nog prijzen winnen ook. Vandaag tijdens Gamekings Studio Live kun jij door middel van een selfie laten zien dat je er met Firstlook 2014 gewoon bij bent. Tweet je selfie met #Firstlook2014 en wie weet heb je naast kaarten voor het wreedste event van het jaar ook nog leuke prijzen in je zak. We geven onder meer een gratis game weg, dus het is zeker de moeite waard! De livestream start om 17:55 en is uiteraard hier te zien op Gamekings.tv. Hopelijk zien we je zaterdag en zondag 11 en 12 oktober in de Jaarbeurs Utrecht.

Kaartverkoop Firstlook 2014 start vandaag om 18:00!

Kaartverkoop Firstlook 2014 start vandaag om 18:00!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch