Menu Premium
Loading...

Just Dance 2015 Announce Trailer

Lisette Atsma 11/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het wordt ondertussen al de zesde game in de super populaire Just Dance reeks. Maandagavond werd de Just Dance 2015 Announce Trailer getoond bij de Ubisoft pers conferentie. Het is al tijd voor de tweede Just Dance game op de next-gen consoles.

Veel is er niet veranderd in vergelijking met zijn voortganger. Er zijn natuurlijk wel nieuwe liedjes om op te dansen, waarvan Happy (ja, die van Pharrell Williams) toch zeker in de spotlight van de trailer staat. Daarnaast is bijvoorbeeld ook op liedjes als Summer van Calvin Harris, Love Me Again van John Newman, The Fox van Ylvis en klassiekers als Holding Out For A Hero van Bonnie Tyler te dansen. In totaal zullen er meer dan 40 tracks in de game zitten.

Een van de nieuwe features in de game is echter Community Remix. Hiermee kan je je eigen versie van een dans laten opnemen en deze online zetten. Andere gebruikers van Just Dance 2015 kunnen vervolgens op jouw versie van een dans proberen punten te scoren.

Just Dance 2015 komt uit in oktober en zal te spelen zijn op alle platformen welke gebruik maken van motion control. Dit betekent dus dat de game te spelen zal zijn op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii en Wii U. Tot oktober zal je het dus nog even met de oude tracks moeten zien te redden.
Just Dance 2015 Announce Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch