Menu Premium

IP Brothers: A Tale of Two Sons heeft een nieuwe eigenaar

Karen Koch 16/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van dé indies uit 2013 was natuurlijk Brothers: A Tale of Two Sons van Starbreeze Studios. Deze is al behoorlijk vaak over de toonbank gegaan en heeft daarmee enorm veel interesse opgewekt bij andere partijen. Vandaag kwam de ontwikkelaar met iets nieuws over de game: de IP Brothers: A Tale of Two Sons heeft een nieuwe eigenaar.

Brothers: A Tale of Two Sons is niet overgenomen door een compleet onbekende partij, maar door de uitgever van de game, 505 Games. Na een deal waar het bedrag van 500.000 dollar in voorbij kwam, besloten de mensen bij Starbreeze Studios om de rechten van de game bij 505 Games neer te leggen. Deze wilden de rechten van de titel graag in handen hebben om zo hun eigen IP te kunnen beheren. Starbreeze Studios stemde met de deal in, omdat ze denken dat hun game bij 505 Games veel meer kansen zal krijgen om nog verder te groeien.

Brothers: A Tale of Two Sons is beschikbaar op de PC, PlayStation 3 en Xbox 360. Volgens de ontwikkelaar heeft de game sinds de release in 2013 al zo’n 800,000 exemplaren verkocht. Niet slecht!

Bron: Starbreeze Studios

IP Brothers: A Tale of Two Sons heeft een nieuwe eigenaar

IP Brothers: A Tale of Two Sons heeft een nieuwe eigenaar

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch