Menu Premium
Loading...

Inside Unreal – Character Aesthetics Video

Gamekings Redactie 25/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Al vijftien jaar is de Unreal Engine trouw in dienst bij diverse games. De eerste versie van de engine werd gebruikt voor het spel Unreal en met ondertussen honderden games op zijn naam te hebben gezet, is deze engine dan ook niet meer weg te denken uit de game-wereld. Epic Games neem je dit keer mee op een kleine tour achter de schermen in de Inside Unreal – Character Aesthetics Video.

Er zijn al heel veel bekende en grote games gemaakt met de Unreal-engine. Om een aantal voorbeelden te noemen, op de eerste versie natuurlijk X-COM: Enforcer, Unreal en Duke Nukem Forever. Met de Unreal Engine 2 America’s Army, BioShock, Portal en niet te vergeten Tom Clancy’s Splinter Cell. En natuurlijk op de Unreal Engine 3 games als Borderlands 2, Gears of War en Thief. Vorig jaar kreeg een select groepje mensen voor het eerst de Unreal Engine 4 te zien. Momenteel wordt er hard gewerkt aan dit vierde gedeelte van de engine, waar naar verwachting, net zoals bij de vorige engines, veel games op zullen draaien. In de video laten Jordan Walker en Zak Parrish zien hoe de character design-opties van de engine eruit zien. Ik kan alleen maar het woord subliem gebruiken, want dat komt helemaal op zijn plaats.

Deze vernieuwde engine zal de game-industrie naar een hoger niveau tillen, want zeg nou zelf, de kwaliteit van de video laat goed zien dat Epic Games wederom een goede engine neerzet. Wacht dus niet langer en check heel snel de Inside Unreal- Character Aesthetics Video!

Inside Unreal - Character Aesthetics Video

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch