Menu Premium
Loading...

Inside Assassins Creed 3 Episode Four trailer

Gamekings Redactie 21/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

De developers van Ubisoft Montreal zijn beretrots op hun game en dat is te zien in de de Inside Assassins Creed 3 Episode Four trailer.

Republikeinen opgelet! De Boston Teaparty zit in Assassin’s Creed 3 en dit is een van de vele historische gebeurtenissen die rondom de revolutie hebben plaatsgevonden. En dat betekent dat jij deze belangrijke gebeurtenissen kan herleve,n maar om zo’n ervaring over te brengen moet het wel zo realistisch mogelijk zijn. Daarom hebben de makers van de game urenlang naar oude kaarten van New York City en Bosten gestaard en bijna een exacte replica gemaakt van hoe deze steden er in die tijd uitzagen.

Maar een één op één namaak van een stad, brengt het nog niet tot leven. Dus is er ook hard gewerkt aan hoe de mensen door de straten bewegen en kom je ditmaal zelfs dieren, zoals varkens, tegen. En om het allemaal nog realistischer te maken is er nu niet alleen een dag/nacht cyclus maar verandert het weer ook en valt er zelfs sneeuw.

Als het een beetje te heet wordt zijn er nieuwe schuilplekken waar je kunt onderduiken, zoals rijdende hooibalen, en kun je bewakers besluipen door bosjes. Bosjes zijn er trouwens genoeg want er is nu enorm stuk wildernis, genaamd ‘The Frontier’, vol met dieren waar je op kan jagen en die op jou jagen. Mocht er trouwens een dik pak sneeuw liggen zal het rennen voor bewakers een stuk lastiger worden, omdat je wegzakt in de sneeuw.

Het is in dit deel ook tijd om je zeebenen te testen want je gaat battlen op zee. Het is jouw taak het andere schip te zinken of te enteren, en je eigen schip drijvende te houden. Kortom een zeer uitgebreide trailer vol met gepassioneerde developers die nog eens even goed laten merken hoeveel ze houden van werken aan deze game. Check het in de Inside Assassins Creed 3 Episode Four trailer

Inside Assassins Creed 3 Episode Four trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch