Menu Premium
Loading...

How to Survive – Launch Trailer

Gamekings Redactie 23/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zombies zijn nog steeds helemaal hip en happening in de game-industrie. Er komen nog steeds veel zombie-games uit, denk aan bijvoorbeeld State of Decay, de XBLA-/PC-titel die je liet overleven in een wildernis vol halfdoden, of de aankomende Xbox One-exclusive Dead Rising 3. Ontwikkelaar Eko Software voegt zich bij het rijtje van makers van zombie-games, want hun How to Survive is vanaf vandaag beschikbaar. Check hier de How to Survive – Launch Trailer!

Het zou je maar overkomen dat je op vakantie bent, door het bos wandelt of lekker thuis zit te gamen en opeens wordt de boel overspoeld door zombies. De eerste vraag is natuurlijk: “Waar komen zij nou weer vandaan?”, maar je hebt helemaal geen tijd om daar over na te denken. Het is tijd om jezelf en je geliefden in veiligheid te brengen en te beschermen tegen de bijtgrage halfdoden. Ook in How to Survive is het de bedoeling om te overleven. Je speelt iemand die net een ongeluk heeft gehad en wakker wordt op een klein eiland vlakbij Colombia. Daar kom je erachter dat je niet de enige op het eiland bent, maar er heel veel zombies rondlopen. Op dat moment is het een kwestie van zoveel mogelijk spullen verzamelen om jezelf in leven te houden. Het is in How to Survive mogelijk om dit in je eentje te doen of co-op met z’n tweetjes. De game bestaat uit vier verschillende eilanden, die je moet verkennen.

Zoals al eerder genoemd, is How to Survive vanaf vandaag beschikbaar. De game is te vinden in de digitale winkels op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC.
How to Survive - Launch Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch