Menu Premium

Halo 5: Guardians krijgt clan-systeem genaamd Spartan Companies

Gamekings Redactie 19/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar een paar nachtjes slapen en dan kunnen we ein-de-lijk aan de slag met Halo 5: Guardians. Tijdens de E3 2013 kregen we voor het eerst een kleine glimp te zien van deze game en ondertussen – nu de nieuwste Halo er bijna is – weten we langzamerhand steeds meer! Zo zal Halo 5: Guardians beschikken over een clan-systeen, genaamd Spartan Companies.

Elke Spartan Company beschikt over zijn eigen naam, embleem, kleur, banners en kan tot 100 spelers bevatten. De score van elke speler telt mee voor het totaal van de Company, wat natuurlijk zorgt voor de rank die de je clan heeft. Het is mogelijk om je eigen Spartan te customizen naar de kleuren van je Company. Zodra je zelf je eigen intergalactische alliantie bent gestart, of lid bent geworden van al een bestaande, dan is het meteen mogelijk jouw Spartan aan te passen.

Mocht je al helemaal warm zijn gelopen om een clan te joinen en wil je meteen bij een goede clan zitten? Dan is er goed nieuws, want het is namelijk al mogelijk om enkele clans te joinen. So pack your gear and get the hell out to orbit. Halo 5: Guardians komt op 27 oktober 2015 uit, exclusief voor de Xbox One.

Bron: Vg247

Halo 5: Guardians krijgt clan-systeem genaamd Spartan Companies

Halo 5: Guardians krijgt clan-systeem genaamd Spartan Companies

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch