Menu Premium
Loading...

Halo 4 Ragnarok Trailer

Gamekings Redactie 02/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week verschenen er ineens screenshots van de map Ragnarok en nieuwe voertuigen van Halo 4. Dat leidde tot heel wat enthousiaste hoge mannen gilletjes. Nu zijn de eerste beelden verschenen van de nieuwe Mech die Ragnarok op zijn kop zet in de Halo 4 Ragnarok Trailer.

Nog een maand en vier dagen, en dan krijgt Master Chief eindelijk zijn welverdiende vierde deel van de Halo serie. Het wordt de start van de Reclaimer trilogie en speelt zich vier jaar af na Halo 3. Weet je nog hoe dat eindigde? Master Chief en Cortana waren verdwaald in de ruimte op het UNSC schip Forward Unto Dawn. Nu bevinden ze zich naast een Forerunner planeet. De Forerunners worden gezien als het oeroude ras dat 100.000 jaar eerder is ophouden met bestaan. Samen met je vertrouwde AI maatje Cortana ga je deze planeet, Requiem, onderzoeken.

Naast de grote singleplayer is er in Halo 4 natuurlijk ook genoeg te doen op multiplayer gebied. Langzamerhand laat 343 Industries daar over ook steeds meer los. Zo verschenen er vorige week screenshots van de map Ragnarok, die alle Halo spelers zullen kennen als het groene Valhalla. De map heeft een duidelijke grafische makeover gekregen, desondanks zijn de karakteristieke rotsen met idyllisch watertje duidelijk terug te herkennen. Door dit pittoreske landschap stampen nu alleen wel een aantal Mantis Mechs, eenpersoons mechsuits die de multiplayer een nieuwe dimensie geven.

De eerste beelden van deze vernietigende mechs in Ragnarok zijn nu hier. Benieuwd naar deze vehikels, die je vanaf 6 november zelf kunt besturen? Check dan even de Halo 4 Ragnarok Trailer.

Halo 4 Ragnarok Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch