Menu Premium
Loading...

Halo 4 Forward Unto Dawn Part 1

Gamekings Redactie 05/10/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na veel sneakpeeks en opwarmertjes door trailers, is hier dan eindelijk het eerste deel van de Halo 4 Forward Unto Dawn live-action serie. In deze eerste aflevering maken we kennis met een kleine groep soldaten in opleiding en het gaat voor Thomas Lasky niet van een leien dakje in Halo 4 Forward Unto Dawn Part 1.

Thomas Lasky kan maar niet aarden in zijn regiment. Met allemaal beroemde ouders in hoge militaire rangen wordt er wel veel verwacht van de jonge rekruten. Thomas heeft alleen iets andere opvattingen over de oorlog en worstelt daarom zowel mentaal als fysiek met zijn opleiding. Rekruut Silva probeert hem er doorheen te slepen, desondanks hebben Lasky’s eigen innerlijke problemen invloed op de groep. Hierdoor is de groepsmoraal op een ‘all time low’.

In dit eerste deel krijgen we dus de strubbelingen van de jonge Thomas Lasky en zijn mederekruten te zien. Kan Thomas Lasky de schroom van zich af gooien en een waardige soldaat worden voor de UNSC? Volgende week vrijdag is deel twee van de Halo 4 Forward Unto Dawn live-action serie, dan krijgen we hopelijk meer antwoorden. Check nu alvast het eerste lekkere opwarmertje voor Halo 4 in Halo 4 Forward Unto Dawn Part 1.

Halo 4 Forward Unto Dawn Part 1

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch