Menu Premium

Guile komt naar Street Fighter V middels April Update

Mark Hoogland 18/04/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We lieten je voor het weekend al weten dat de aanstaande update van Street Fighter V het probleem van rage quitters aan gaat pakken. Inmiddels heeft Capcom nog iets meer bekendgemaakt omtrent de April Update van de game. Zo wordt onder meer het iconische character Guile aan de line-up toegevoegd.

De duidelijk voor de Amerikaanse doelgroep vormgegeven Guile speelt sinds Street Fighter II uit 1991 een belangrijke rol in de franchise. De blonde vechtjas staat bekend om zijn karakteristieke moves in, waaronder de Sonic Boom en de Somersault Kick. Guile’s Critical Attack in Street Fighter V, de Sonic Hurricane, bestaat uit een krachtige reeks Sonic Booms die verpletterende schade toebrengen. Behalve het karakter, dat wegens het uitstel van de Zenny-shop voor nu gratis speelbaar zal zijn, wordt met de April Update ook Guile’s Air Base beschikbaar als arena.

De update voor Street Fighter V zal ten slotte nog de nodige verbeteringen toebrengen aan het online matchmaking-systeem van de game. Hoewel we al redelijk ver in de maand zijn, is een exacte releasedatum voor de April Update echter nog niet onthuld.

Guile komt naar Street Fighter V middels April Update

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch