Menu Premium

GTA Online title update is nu live voor de PlayStation 3

Gamekings Redactie 04/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij de launch kon niks het succes van GTA V tegenhouden. The sky’s the limit, zo leek het. Totdat afgelopen dinsdag GTA Online mocht aftrappen. Rockstar, en daardoor alle GTA V-gamers, beleefde flinke problemen met de servers. Maar een klein select groepje van alle GTA V-bezitters kreeg het voor elkaar om toe te treden tot de online-versie van Los Santos. Rockstar is nu druk bezig om iedereen te kunnen laten genieten van GTA Online en de eerste stap is gezet: De GTA Online title update is nu live voor de PlayStation 3. De Xbox 360 title update volgt later vandaag volgens Rockstar.

We zijn nu tweeënhalve week verder na de eerste ontmoeting met het onvergetelijke trio Franklin, Michael en Trevor. GTA V wist vanaf de launch iedereen te overtuigen. Er was dan ook alleen maar lof voor de game. De serverproblemen die GTA Online de afgelopen dagen heeft ondervonden, brengen helaas toch een smetje op het ongeëvenaarde succes. Het grootste deel van de GTA V-bezitters heeft bij de start van GTA Online tevergeefs geprobeerd toegang te krijgen. Maar er waren meer problemen, zoals het verdwijnen van een van de hoofdpersonen. Je zal maar Trevor voor altijd kwijt zijn.

Eindelijk goed nieuws dus rondom GTA Online voor alle PlayStation 3-bezitters. De Xbox 360-spelers moeten nog heel even geduld hebben. Rockstar probeert er voor hen vandaag ook zo snel mogelijk een title update uit te gooien. Ze geven echter geen concrete tijd aan. Het wordt dus vandaag gewoon goed je Xbox 360 in de gaten houden. Dat moeten we nog wel even overleven, toch?

GTA Online title update is nu live voor de PlayStation 3

GTA Online title update is nu live voor de PlayStation 3

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch