Menu Premium

GTA Online: The High Life update verschijnt dinsdag 13 mei

Gamekings Redactie 07/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondertussen kunnen we ongeveer al driekwart jaar genieten van Grand Theft Auto V. Twee weken nadat de game uitkwam werd de multiplayer-versie, Grand Theft Auto Online, de lucht in geknald en meteen dook de gehele wereld er bovenop. Zo nu en dan zijn er wat kleinere updates die voorbij komen en dat is nu ook het geval. Rockstar moet zichzelf eventjes in het zonnetje zetten tussen alle andere ontwikkelaars, die nu erg hun best doen voor de E3 2014 voorbereidingen. De GTA Online: The High Life update verschijnt op dinsdag 13 mei en de grote vraag is natuurlijk, of dit nieuws groot genoeg is voor de gamers?

Deze automatische-update brengt een hoop leuke extra’s met zich mee. Zo zijn er vijf nieuwe locaties toegevoegd die je kan aanschaffen. Ze snappen bij Rockstar best dat je soms niet kan kiezen in welk huis je nou gaat wonen, dus waarom koop je er niet gewoon twee? Bij een extra’s huis hoort natuurlijk ook extra ruimte in je garage en ook daarvoor heeft Rockstar de oplossing. Er zijn namelijk vier nieuwe voertuigen toegevoegd, en wel de Enus Huntley S (SUV), Debauchee Massacro (sportwagen), Pegassi Zentorno (superwagen) en Dinka Trust (motor). The High Life update brengt ook nog iets anders leuks met zich mee, namelijk een nieuwe racemode die luistert naar de naam “Non Contact”. In deze mode is het mogelijk, of eigenlijk niet mogelijk, om met andere spelers in aanraking te komen. De overige spelers zijn transparant en hierdoor laat je een hoop gestoei tijdens het rijden achterwegen. Je moet wel nog steeds opletten dat je niet uit de bocht vliegt natuurlijk. Als klap op de vuurpijl worden er ook nieuwe wapens, kapsels, auto-upgrades en nog enkele andere dingen toegevoegd aan GTA Online.

Nu horen we jullie allemaal denken: “ja heel leuk Rockstar, maar waar zijn die Heists waar we zo lang op aan het wachten zijn?” Nou hierover is nog geen ene reet bekend. Het enige wat we weten is dat het er ergens in de lente of zomer aan zit te komen. Misschien doet Rockstar nog even een leuk dingetje rond de E3 2014, om zelf ook een beetje in het licht te staan, maar dat is natuurlijk alleen maar gissen. GTA Online: The High Life update verschijnt dinsdag 13 mei, dus tot die tijd zullen we het hier even mee moeten doen.

nieuws_20140507GTAonline2

nieuws_20140507GTAonline3

nieuws_20140507GTAonline1

GTA Online: The High Life update verschijnt dinsdag 13 mei

GTA Online: The High Life update verschijnt dinsdag 13 mei

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch