Menu Premium

Gears of War: Judgment Warzone mode is gevonden op de disc

Gamekings Redactie 27/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week konden gamers eindelijk aan de slag met de grote, Locust doorklievende, boze mannen van Kilo squad. Enkelen hebben diep lopen graven in de game en deden een schokkende ontdekking. De Gears of War: Judgment Warzone mode is gevonden op de disc en dat maakt het on-disc-DLC topic opnieuw actueel.

Je hoort het de laatste paar jaren wel vaker. Games worden gelanceerd met onderdelen, bijvoorbeeld characters of levels, reeds aanwezig op de disc. Deze is op het moment van lanceren echter niet beschikbaar, maar wordt door middel van downloadable content vrijgegeven.

Het lijkt alsof dit ook met Gears of War: Judgment het geval is. Enkele spelers hebben het gepresteerd om, aan de hand van een simpele knoppencombinatie, toegang te krijgen tot de Warzone game mode. Dit is een multiplayer mode die eerder wél aanwezig was in de drie voorgaande Gears delen.

Nieuwsgierig hoe men dit voor elkaar krijgt? Je start de game op, kiest voor Private Match en je highlight Team Death Match. Druk dan op A. Vervolgens zie je een prompt waarbij je tegelijkertijd op A en B dient te drukken. Wanneer ‘You are about to start a match. Continue?’ in beeld verschijnt, druk dan nog eens op A. Badabing badaboom, je speelt Warzone.

Nu rijst de vraag: Is dit gepland als DLC waarvoor in een later stadium betaald moet worden? Een medewerker van Epic Games verklaart beknopt dat het gewoonweg een fout is. Een overblijfsel van game code die is overgezet vanaf Gears of War 3.

Wat als het niet was ontdekt? Hadden we dan over een maand of twee 800 Microsoft Points moeten betalen voor deze game mode?

Gears of War: Judgment Warzone mode is gevonden op de disc

Gears of War: Judgment Warzone mode is gevonden op de disc

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch