Menu Premium
Loading...

Gears of War: Judgment Meet Kilo Squad Trailer

Gamekings Redactie 13/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Gears of War trilogie heb je al de nodige kogels gebruikt om de Locust om het leven te brengen. In de nieuwste toevoeging van de franchise ga je de controle nemen over een nieuwe groep: De Kilo Squad! Wanneer je nieuwe mensen ontmoet, is het wel zo netjes om je voor te stellen en dat is precies wat de Kilo Squad gaat doen in de Gears of War: Judgment Meet Kilo Squad Trailer.

De dagen van de Delta Squad kun je daarmee meteen achter je laten. Na drie bomvolle actiegames geven zij de fakkel door aan Kilo Squad. Maar natuurlijk blijft het Gears of War universum bestaan en heb je nog altijd de beschikking over onder andere de heerlijke Lancer. Voor velen toch één van de favoriete wapens. Deze assault rifle is niet alleen lekker vanaf een afstandje, maar zoals ook te zien is in de trailer, ook niet verkeerd om dichtbij op een vijand te gebruiken vanwege zijn kettingzaag.

Toch zul je bekenden terug zien in de Gears of War: Judgment Meet Kilo Squad Trailer. Damon Baird is geen onbekende voor de vaste Gears of War gamer. Hoewel hij niet de protagonist was van de oorspronkelijke trilogie, is hij dat wel in de nieuwe Gears of War: Judgment. Hij zal overigens niet de enige zijn. Augustus Cole, oftewel The Cole Train, zal aan zijn zijde staan in het gevecht.

Voor de andere personages zul je de trailer eventjes moeten kijken. Iets wat velen van jullie vast niet erg gaan vinden, aangezien Gears of War een behoorlijke fanbase heeft. Kijken jullie uit naar de nieuwe Gears of War: Judgment of laten jullie deze links liggen? Wat je ook doet, wees beleefd en groet de nieuwe bazen van de Kilo Squad in de Gears of War: Judgment Meet Kilo Squad Trailer!Gears of War: Judgment Meet Kilo Squad Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch