Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: World of Tanks update

Gamekings Redactie 14/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie kent het niet: World of Tanks. De free-to-play online game waarin je ten strijde trekt door middel van tank tegen tank. Je moet elkaar eerst spotten en dan kan je erop los knallen. Onze Dennis is er een groot fan van en speelt de game continu. Hij is dan ook erg trots op de tanks die hij heeft weten te bemachtigen in de tussentijd. Zoals jullie hebben kunnen zien in het item van laatst, heeft Dennis er ook aardig wat verstand van. Maar wat is nou het geval, wij gooiden het item online en, ja hoor, daar was opeens een update die de game onder andere een stuk mooier maakt. Je ziet het in deze ‘Gamekings Extra: World of Tanks update’.

Dat Dennis een groot liefhebber van deze game is, komt door, zoals hij zelf aangeeft, de ietwat rustigere gameplay. Niet dat hij shooters als Battlefield of Call of Duty helemaal links laat liggen, maar hij vindt het wat fijner om op een wat lager tempo te spelen na een lange dag op de redactie. Dat hij erg veel tijd in de game spendeert, is duidelijk te zien aan z’n tanks. De een heeft een Hollandse vlag en de ander is weer totaal gecamoufleerd.

Nu is natuurlijk de vraag: “hoe gaat deze game ontvangen worden door het grotere publiek? Hoe vind de rest de wat tragere gameplay?” Nu de update heeft plaatsgevonden, ziet het er in ieder geval wel erg mooi uit. Het wordt erg spannend voor World of Tanks de komende tijd!
Gamekings Extra: World of Tanks update

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch