Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Wat verwacht de redactie van de VGX Awards?

Gamekings Redactie 06/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Morgenavond zijn de VGX Awards. Voorheen was deze bekend als de Spike Video Game Awards, uiteraard georganiseerd door Spike TV. Wij vinden het erg tof dat gameontwikkelaars credit krijgen voor hun geleverde prestaties. Natuurlijk zeggen de verkopen van de games ook altijd wel iets over de kwaliteit van een game, maar toch is het altijd fijn om nogmaals die bevestiging te krijgen. Tegenwoordig nemen de drie grote partijen (Microsoft, Sony en Nintendo) graag gebruik van deze gelegenheid om het één en ander aan nieuwe dingen te laten zien. Zo verwachten we van Sony dat ze iets meer laten zien van de nieuwe Uncharted-game voor de PlayStation 4 en van Microsoft dat ze met iets aankomen zetten waardoor iedereen massaal de Xbox One gaat kopen. Nintendo heeft het flink nodig om liefhebbers voor zich te winnen, dus ook van hun kant verwachten we een toffe trailer of een aankondiging. Wat verwacht de redactie van de VGX Awards?

Zoals je merkt, is de VGX Awards-ceremonie zich dus steeds meer aan het uitbreiden naar een toffe show voor gamers. Natuurlijk weet jij allang wat de beste game van afgelopen jaar was voor jou, maar kan het ook voor jou als gamer tof zijn dat jouw favoriet bevestiging krijgt en dan ook daadwerkelijk de prijs binnenhaalt. Waarschijnlijk zit jij net als ons ook gewoon te wachten op een nieuwe aankondiging of een toffe trailer van een game die nog moet verschijnen, zodat je gamehartje alvast snel gaat kloppen voor al het lekkers dat in de aankomende jaren naar je console toekomt.

De VGX Awards zijn morgenavond om 0:00, dus het wordt wel een latertje. Daarnaast valt het midden in het weekend, wat natuurlijk ook niet de meest tactische timing is. Gaan de mannen op de redactie wel met z’n allen kijken? Ze vertellen het je zelf in ‘Gamekings Extra: Wat verwacht de redactie van de VGX Awards?’!
Wat verwacht de redactie van de VGX Awards

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch