Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Roller Coaster Tycoon

Gamekings Redactie 10/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is even geleden, maar het is tijd voor een nieuwe editie van Verloren Pareltjes. Je weet wel, hét item waarin Thijs elke keer iemand anders mee de studio in neemt om het te gaan hebben over een oude game die wellicht in de vergetelheid geraakt is. Vandaag gaan we het hebben over Roller Coaster Tycoon. Roller Coaster Tycoon is natuurlijk een game die bijna iedereen waarschijnlijk wel gespeeld heeft, back in the days. Het leek Thijs een goed plan om Veras er bij te halen, gezien zij vroegâh allebei wel wat pretparkjes gebouwd hebben. Wil jij weten wat zij vinden van Roller Coaster Tycoon? Check het dan in ‘Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Roller Coaster Tycoon’!

Hoeveel pretparken er gemaakt zijn in Roller Coaster Tycoon, loopt waarschijnlijk wel op tot in de miljoenen. Laat staan hoeveel achtbanen er gemaakt zijn of hoeveel mensen er op de virtuele grond gekotst hebben. Roller Coaster Tycoon is een van die games waarin je alles heel netjes kon gaan doen volgens de regeltjes, maar waarin je ook achtbanen half kon afmaken zodat een tiental mensen een lelijke dood tegemoet gingen. Dit alles zorgde ervoor dat de game in zijn tijd erg populair was, maar is dat het nu nog steeds?

Wij weten dat Thijs en Veras dit vroeger kapot gespeeld hebben en daarom zijn wij dan ook benieuwd wat zij er vandaag de dag van vinden. Nog benieuwder zijn we naar jou. Heb jij deze game gespeeld vroeger? Gooi het in de comments en vertel er ook gelijk bij wat jouw favoriete momenten waren in deze game. Wil je weten wat die momenten voor Veras en Thijs waren? Zie het in ‘Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Roller Coaster Tycoon’!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch