Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Frank’s Adventure

Gamekings Redactie 13/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na twee vollen weken geen Verloren Pareltjes op Gamekings is het eindelijk tijd voor een nieuwe aflevering! Vandaag pakt Thijs wel heel speciaal uit en bespreekt hij samen met Veras de obscure internet-flashgame: Frank’s Adventure. Veras grijpt in deze aflevering diep terug in zijn verleden om alle goede herinneringen naar boven te halen van Frank’s Adventure. Daarnaast kom je in deze Verloren Pareltjes er ook achter dat er meerdere delen van de serie uit zijn. Ben je er klaar voor? Weet je het zeker? Het is tijd voor ‘Gamekings Extra: Verloren Pareltjes met Frank’s Adventure’!

In Frank’s Adventure speel je een journalist genaamd Frank, die voor het bedrijf Boobs Illustrated acht hentai-foto’s moet verkopen. Als dit hem lukt, dan redt hij het bedrijf en ook de wereld. Maar hij wil er natuurlijk wel keiharde pegels voor. In de wereld speelt geld echter geen rol, nee je valuta is cocaïne. Dit hele principe is al redelijk apart, en dat geldt ook voor de game zelf. Toch hebben Veras en Thijs dit vroeger naast Zelda helemaal kapot gespeeld en daarom willen zij deze herinneringen graag met je delen. Sterker nog, Veras is ervan overtuigd dat dit echt een ‘verloren parel’ is en hij hoopt dat hij je daarin kan overtuigen. Ken jij deze game ook? Deel dan jou ervaringen in de comments!

Dus kijk snel naar deze nieuwe Verloren Pareltjes en kom er achter waarom Veras en Thijs dit vroeger veel hebben gespeeld. Nee, het heeft niks te maken met de hentai-plaatjes, die je moest verzamelen in het avontuur van Frank. Ja, vast Veras en Thijs…

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch