Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Top 3 potentieel slechtste games op kantoor

Gamekings Redactie 11/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is maandag, de slechtste dag van de week, en daar horen natuurlijk nog meer slechte dingen bij. Zo hebben we het weer, de te laat komende treinen en natuurlijk iedereen moeten zien op de werkvloer (blegh!). Gelukkig bestaan er ook nog eens slechte games die perfect zijn voor deze slechte dag. Vandaar dat onze slechtste presentator Thijs lekker bezig moet met de slechtste hobby ooit: gamen. Natuurlijk kunnen we die jongen niet zomaar laten gamen en dus mag hij de slechtste games die we hier hebben liggen onder handen nemen. Je ziet het in deze ‘Gamekings Extra: Top 3 potentieel slechtste games op kantoor’.

We gaven Thijs twee bakken om games uit te zoeken. Op het moment dat een game al te bekend of te tof is, mag hij het niet spelen. Eindstand is dat hij met games als: Schnappi De Game, Gabelstapler Simulator 2009 en Vegas: Make It Big zijn maandag mag doorbrengen. Dit resulteerde in een chagrijnige Thijs. Hij kan namelijk niet verder met zijn Pokémon onderhouden en dat ligt erg diep bij hem. Toch hebben we hem zover kunnen krijgen en is ‘ie dus aan de slag gegaan met deze super slechte games.

Hij moest wel aangeven welke het allerslechtst was en dat is natuurlijk niet heel lastig met bovengenoemde games. Toch had Thijs zowat de hele dag nodig om zijn oordeel te vellen. We hebben hem horen lachen, we hebben hem horen schreeuwen en op het eind zelfs huilen, omdat ‘ie toch nog even door wilde gaan met een bepaalde game. Kijk snel deze ‘Gamekings Extra: Top 3 potentieel slechtste games op kantoor’ en check voor jezelf wat er écht de allerslechtste game op kantoor is.
Gamekings Extra: Top 3 potentieel slechtste games op kantoor

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch