Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Thijs is enthousiast over Dragon Ball Z: Battle of Z

Gamekings Redactie 27/01/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tijdje geleden hoorden we een opgewonden Thijs over een demo van Dragon Ball Z: Battle of Z. De game is in de tussentijd uitgekomen en je voelt hem al aankomen: Thijs heeft de PS Vita-versie dan ook direct aangeschaft. De knul in kwestie heeft het hele weekend Kamehameha’s op zijn schermpje getoverd, maar de grote vraag is natuurlijk of dit de Dragon Ball Z-game is waar iedereen op gehoopt heeft. Thijs is in ieder geval enthousiast. Check het in ‘GGamekings Extra: Thijs is enthousiast over Dragon Ball Z: Battle of Z’!

Ik denk dat bijna iedereen vroeger wel eens een DragonBall Z-aflevering voorbij heeft zien komen. De personages uit die serie zijn zo sterk dat er vandaag de dag nog steeds een anime loopt en er eens in de zoveel tijd een game uitkomt. Afgelopen jaar kwam de film Dragon Ball Z: Battle of Z uit, waarin een naaktkat allemaal vervelende dingen van plan is. De game heeft dezelfde naam, maar het volgt niet direct het verhaal van de film. Uiteindelijk maakt dat helemaal niet uit, want je wilt gewoon knokken als een echte baas. En dat kan in Dragon Ball Z: Battle of Z, zelfs samen met je vrienden.

Deze Dragon Ball Z-game verschilt wel van andere delen in de serie, want waar de andere titels vooral leuk zijn in je eentje is Dragon Ball Z: Battle of Z vooral geschikt om samen met anderen te doen. Natuurlijk kan het ook prima in je eentje, maar daar ligt niet de focus op. Wat heeft Thijs erover te vertellen? Check het zelf in ‘Gamekings Extra: Thijs is enthousiast over Dragon Ball Z: Battle of Z’!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch