Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Thijs en Veras zijn op zoek naar een Gameboy Micro

Gamekings Redactie 05/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De titel verklapt het al: Thijs en Veras zijn op zoek naar een Gameboy Micro. Dit heeft te maken met het feit dat de Gameboy Advance-games nog steeds niet verschenen zijn in de Nintendo eShop. Daar komt ook nog eens bij kijken dat de Gameboy Micro naar de mening van Thijs en Veras zwaar ondergewaardeerd is. Toen de kleine Gameboy uitkwam was er namelijk al een Gameboy Advance SP en daardoor zat niemand eigenlijk te wachten op een Gameboy Micro. Thijs en Veras zijn er echter over eens dat de Gameboy Micro toch een vrij praktische handheld kan zijn, want de klassieke handheld past met gemak in je broekzak of zelfs in je borstzak. Wil je weten wat de jongens er over te zeggen hebben? Check dan ‘Gamekings Extra: Thijs en Veras zijn op zoek naar een Gameboy Micro’.

Het moet gezegd worden dat het aller vetste aan de Gameboy Micro misschien nog wel is dat er verschillende wrede Special Editions van te vinden zijn. Zo heb je er één van Mother 3 (in Europa misschien beter bekend als Earthbound) en er is er ook één die de stijl van de Famicom aanhoudt. Natuurlijk zijn die edities in de tussentijd flink in prijs gestegen, maar toch willen Thijs en Veras graag zo’n ding hebben.

Je voelt ‘m al aankomen: Mocht jij thuis nog een Gameboy Micro hebben liggen? Laat het de jongens dan even weten! Je kunt Thijs en Veras natuurlijk ook onwijs hard uitlachen, omdat ze hopeloos op zoek zijn naar een Gameboy Micro, waardoor je het recht hebt om ze in de comments eens even flink uit te lachen. Toch lijkt één ding een feit te zijn: de Gameboy Micro moet nog ergens te krijgen zijn. Wat Thijs en Veras precies willen met zo’n Gameboy Micro, check je in ‘Gamekings Extra: Thijs en Veras zijn op zoek naar een Gameboy Micro’
Gamekings Extra: Thijs en Veras zijn op zoek naar een Gameboy Micro

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch