Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Reviewcode van Pokemon X en Y

Gamekings Redactie 09/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was een doodnormale dag op de redactie totdat Dennis opeens in het oor van Thijs bleerde: “THIJS, WAT BEN JE AAN HET DOEN?” Op dat moment veranderde alles, zijn hart begon sneller te kloppen en dat kwam natuurlijk maar door een ding. Hij was namelijk helemaal niks aan het doen, behalve dan natuurlijk de toffe comments op het Gamekings Extra-kanaal in de gaten te houden. Maar goed, Dennis staat er niet voor niks, want hij had iets speciaals in petto voor Thijs. Wat Dennis nou precies van plan is met Thijs, zie je in ‘Gamekings Extra: Reviewcode van Pokemon X en Y’.

Thijs is een grote Pokemon-fan en dat steekt hij niet onder stoel of banken. Pokemon hier, Pokemon daar, het houdt niet op met die gast. Dennis heeft daarom een toffe verrassing voor hem. Ja, het heeft allemaal met Pokemon X en Y te maken. De reviewcode is namelijk binnen van de game en Thijs mag hem capturen! Zoals jullie wel zullen begrijpen, weet Thijs niet hoe snel hij dit item moet editen, zodat hij direct in de game kan duiken.

Pokemon X en Y verschijnen natuurlijk 12 oktober voor de Nintendo 3DS en zal veel vernieuwingen doorvoeren voor de serie. Zo gaan de mega-evoluties hun intrede doen, of wat dacht je van een nieuw ‘Fairy’ type, Photo Spots, Super Trainings en Pokemon Amie. De battles zullen dus diverser dan ooit zijn. Alle pokemon-fans kunnen dus helemaal los op dit nieuwe deel. En Thijs nu ook. Check de overdracht van Dennis in ‘Gamekings Extra: Reviewcode van Pokemon X en Y’.
Gamekings Extra: Reviewcode van Pokemon X en Y

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch