Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Het laatste Pokemon X en Y dagboek

Gamekings Redactie 18/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aan alles komt een eind zo ook aan het Pokemon-dagboek. Thijs heeft namelijk op zijn laatste dag van het Pokemon-dagboek alle andere Pokemon-spelers op de redactie uitgedaagd. Dit zijn natuurlijk vrij pittige gevechten geworden. Wie kan zich de echte PokeMaster van de redactie noemen? Wie moet er het onderspit delven en is de redactie een kratje fris schuldig? Wordt het Thijs, Julian of David? Je ziet het allemaal in ‘Gamekings Extra: Het laatste Pokemon X en Y dagboek’

Het laatste Pokemon-dagboek sluiten we natuurlijk goed af, namelijk met een item waarin we de definitie van Pokemon laten zien: het vechten. Nintendo heeft ervoor gezorgd dat dit makkelijker dan ooit is. Je heb namelijk ten alle tijden op het onderste scherm al jouw vrienden en vriendinnen staan. Je hoeft er maar op te drukken om te kiezen of je wilt ruilen of vechten en dan hoppa… je zit in een spannende battle. Het enige nadeel is wel dat je elkaars friendcode eerst toegevoegd moet hebben. Maar goed, daar kunnen we Nintendo niet al te hard op afrekenen, aangezien het verder makkelijk werkt.

Helaas is dit dus het laatste Pokemon-dagboek. Volgende week gaat Thijs wel verder met video’s maken over games, die te spelen zijn op de 3DS. Dit zal bijvoorbeeld gaan over de Virtual Console-games zoals Tennis voor de GameBoy of The Legend Of Zelda: Oracle Of Ages And Seasons voor de GameBoy Color. Thijs is hier namelijk een groot liefhebber van en hij wil jou maar al te graag vertellen welke juweeltjes er te vinden zijn in de eShop van Nintendo op de 3DS.

Gamekings Extra: Het laatste Pokemon X en Y dagboek

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch