Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Dennis heeft de PlayStation 4-controller beet

Gamekings Redactie 03/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het meest belangrijke hebben we natuurlijk bewaard voor het laatste. Dennis heeft namelijk bij Sony op de PlayStation 4 gespeeld, mocht dat je ontgaan zijn, en wat hoort er bij de PlayStation 4? Natuurlijk de DualShock 4-controller. Dennis heeft games als Octodad, Knack en Driveclub al er mee kunnen spelen, maar de controller echt goed uittesten lukte met Playroom, wat je gratis en voor niets van Sony bij je console krijgt. De vraag die je nu hebt, is natuurlijk of de controller een verbetering is op de voorgaande DualShock-controllers van de PlayStation-consoles. Alles wordt beantwoord in deze ‘Gamekings Extra: Dennis heeft de PlayStation 4-controller beet’.

Als het goed is, weten jullie al dat er bijvoorbeeld een touchscreen in het midden van de controller zit. Daar blijft het niet bij qua vernieuwing, want de PlayStation 4-controller heeft ook vernieuwde schouderknoppen en daarnaast zijn de pookjes aangepast. Een leuk nieuwtje is dat Sony nauw heeft samengewerkt met ontwikkelaars om te kijken wat de ideale controller is. Hij valt namelijk ook erg goed in de hand, ondervond Dennis tijdens zijn grondige test. Als het aan hem ligt, hebben ze flinke stappen in de goede richting gezet om de ultieme controller te ontwikkelen.

Een prima controller is niet alles, maar toch wel erg essentieel voor het maken van een geslaagde console. We waarderen het daarom ook enorm dat Sony het lef heeft gehad om echt vernieuwing toe te brengen in de al flink wat jaren lopende DualShock-serie. De voorgaande versies leken ontzettend veel op elkaar, maar daar komt dus verandering in. Je hoort het allemaal van onze Dennis!

Gamekings Extra: Dennis heeft de PlayStation 4-controller beet

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch