Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Call of Duty: Ghosts Prestige Edition

Gamekings Redactie 05/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het kan je onmogelijk ontgaan zijn: Op Firstlook 2013 kunnen 500(!) zichzelf de gelukkige eigenaar van de Call of Duty: Ghosts Prestige Edition noemen. Ze moesten er snel bij zijn, want bij de eerste 500 horen die naar binnen mag bij Firstlook 2013 vergt wel enige moeite. Onze Firstlook 2013-verslaggever Thijs vroeg zich af wie de Call of Duty: Ghosts Prestige Edition binnengesleept heeft en ging op pad.

Dit najaar zit boordevol met de gruwelijkste first-person shooter. Elk jaar wordt er gezegd dat de strijd groter is dan ooit, maar dit jaar is het écht zo. Ontwikkelaar DICE komt met Battlefield 4 en Infinity Ward heeft Call of Duty: Ghosts in petto. Uiteraard maken we dit najaar ook de overstap naar de volgende generatie consoles, want op 29 november ligt de PlayStation 4 in de winkels. Op de Xbox One is het nog even langer wachten, maar dat hebben we ondertussen wel geaccepteerd.

De Call of Duty-serie is al een tijdje ‘n gevestigde naam en dat zorgt ervoor dat belachelijk veel fans niet kunnen wachten op Call of Duty: Ghosts. Wat is beter dan naar het grootste game-evenement van de Benelux gaan, daar de hele dag gruwelijke games spelen én de Call of Duty: Ghosts Prestige Edition mee naar huis nemen?! Ik kan weinig bedenken. Voor 500 bezoekers is de dag wel heel tof begonnen, terwijl ze nog geen game gespeeld hebben. Firstlook 2013 is nu al dope!

Houd Gamekings.tv goed in de gaten dit weekend, want het hele weekend staat in het teken van Firstlook 2013. En als je erbij bent… have fun!

Gamekings Extra: Call of Duty: Ghosts Prestige Edition

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch