Menu Premium
Loading...

Futuridium EP Deluxe for PS4 Trailer

Karim Shehata 09/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Veel ontwikkelaars die hun eerste games maken krijgen van Valve en Sony een podium om de games op uit te brengen, in de vorm van Steam (Early Access) en de PlayStation Store. Op console-gebied lijkt Sony in ieder geval een erg grote voorsprong te hebben op bijvoorbeeld Microsoft en Sony wat betreft indie-games en iedere dag bewijst het Japanse bedrijf erg begaan te zijn met de kleinschaligere ontwikkelaars. Vandaag had Sony opnieuw een indie-aankondiging voor ons in petto, want Futuridium EP Deluxe komt naar de PlayStation 4. Om dit te vieren, is hier de Futuridium EP Deluxe for PS4 Trailer.

De eerste game van ontwikkelaar MixedBag komt nu dus naar de PlayStation Vita en de PlayStation 4, terwijl de game al te spelen is op de PC. De PlayStation 4 en de PS Vita krijgen echter te maken met de Futuridium EP Deluxe-editie, terwijl PC-gamers het voorlopig nog moeten doen met de Futuridium EP-editie van de game. Ontwikkelaar MixedBag zegt de game naar de PlayStation 4 te brengen vanwege het feit dat er na de aankondiging van de game voor Sony’s PS Vita veel vraag was naar een PlayStation 4-versie van Futuridium. MixedBag zegt naar de fans te hebben geluisterd en daardoor de onderhandelingen te hebben geopend met het Europese third-party front van Sony. Dit ging moeiteloos en daarom komt Futuridium nu dus ook naar de grote broer van de PS Vita, zoals je kunt zien in de Futuridium EP Deluxe for PS4 Trailer.

De space shooter, die zeer arcade overkomt, ziet er gedenkwaardig uit en kan zomaar een erg grote verrassing worden op de PlayStation 4. De Futuridium EP Deluxe-editie is in ieder geval exclusief voor de PlayStation 4 en de PlayStation Vita, waardoor alleen gamers die over deze platformen beschikken dus meer content hebben voor Futuridium wanneer zij deze game aanschaffen. Overigens is het nog niet bekend wanneer de game gaat verschijnen, maar de ontwikkelaar zegt dat dit “zeer binnenkort” gaat gebeuren. Op het moment dat de game verschijnt, zijn de leaderboards gedeeld tussen de PS Vita- en PlayStation 4-versies van de game, ondersteund de game Cross-Buy en draait de game op de PlayStation 4 op 1080p in 60 FPS. Dit betekent dus een hele vloeiende gameplay-ervaring voor deze game op de PlayStation 4.

Futuridium EP Deluxe for PS4 Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch