Menu Premium

FutureGrind komt naar de PS4

Lisette Atsma 23/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De volgende indie-game die het PlayStation 4 daglicht zal zien is Milkbag Games’ project FutureGrind. De studio Milkbag Games is een v.o.f. in Canada, opgericht door Matt Rix en Owen Goss. Beide mannen hadden jarenlange ervaring in de game-industrie, voordat ze samen in zee gingen.

De makers noemen de game een mix tussen OlliOlli en Uniracers. In FutureGrind heb je de controle over een Grinder, een motorachtig voertuig met een blauw wiel en een roze wiel. Met je Grinder race je over een track bestaande uit roze en blauwe rails. Je raad het al; je roze wiel mag de blauwe rails niet raken, en vice-versa. De kortsluiting die je hiermee veroorzaakt beëindigt namelijk je run. Af en toe kom je een ‘veilige’ witte rail tegen. In de tussentijd moet je ook ‘mooi’ tussen de rails wisselen en allerlei tricks uitvoeren om een beetje punten te kunnen sparen. Deze punten heb je nodig om verdere levels te unlocken.

De aankondiging voor een PlayStation 4 release gaat helaas niet gepaard met een releasedatum. Deze volgt hopelijk in de nabije de toekomst.

Bron: PlayStation Blog

FutureGrind komt naar de PS4

FutureGrind komt naar de PS4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch